TJÄNSTER

Hos oss får du snabb och personlig service

Byggnadskonstruktion

Behöver du konstruktionsritningar som kompletterande handlingar till bygglovet? Eller behöver du öppna upp väggar för att få en öppnare planlösning? Eller av helt enkelt andra anledningar?

Oavsett vilket så hjälper vi dig snabbt och smidigt till förmånligt pris.


Vi effektiviserar era konstruktioner så att ni slipper lägga ner onödigt dyra pengar på materialkostnader, vi utför genomtänkta och utförbara ritningar som effektivererar byggarens arbetstimmar. 


Vi kan konstruktion inom grund, stål, trä och betong.


VS & Ventilation

Vi utför fackmannamässiga VS och ventilationsritningar. Tillsammans med våra byggnadskonstruktörer och VVS konstruktörer leverarar vi sammansvetsade ritningar som gör att ni får en fullt utförbara ritningar som tillåtera era byggare montera detta väldigt smidigt, resultatet av det effektiviserar byggarens arbetstimmar. 

Energiberäkning

Vid en tillbyggnad eller nybyggnation kräver ibland kommunen en energiberäkning. Då kräver de oftast ett medel U-värde av byggnaden. I denna U-värdes beräkning tar man hänsyn till hur mycket värme väggarna, grunden, fönstren och taket släpper ut. Då kan det vara bra att tänka på vilket byggmaterial som ni använder samt vilka fönster ni väljer.

Vi utför denna beräkning samt redovisar sifforna enkelt och tydligt.