OM OSS

Om TEAL Byggkonsult AB

-Vårt fokus ligger på kundens önskemål


Välkommen till TEAL Byggkonsult AB


TEAL Byggkonsult är ett aktiebolag där vårt fokus ligger på kundens önskemål, det är viktigt för oss att vi levererar tjänster som kunden är helt nöjd med.


Det finns många anledningar till varför du ska välja oss. Om du vill ha en trygg affär och samtidigt få ritningar som överträffar dina förväntningar har du kommit helt rätt.

Vi är mycket noggranna med våra ritningar, eftersom att vi är ett litet företag innebär det att vi kan erbjuda bättre och personlig service.


Vi inriktar oss till privatpersoner då vi specialiserar oss för den biten, därför kan du som privatperson känna dig extra trygg i våra händer. 

Tamer El-Haj

Grundare & Civilingenjör


Ägare av TEAL Byggkonsult AB och Civilingenjör.

Efter min tekniska gymnasieutbildning i Malmö år 2010 påbörjade jag en 5-årig utbildning till civilingenjör. I min master inriktade jag mig inom byggkonstruktion, utbildningen tog jag i Lunds Universitet.

Anledningen till valet av utbildningen är att jag alltid haft ett driv inom byggbranschen sedan jag var yngre. Att bli civilingenjör har alltid varit ett självklart val, och att öppna och bygga TEAL Byggkonsult AB har varit en naturlig gång.

Mitt arbete består av att ha kundkontakt, konstruera och rita efter kundens önskemål, samt rådgivning av byggkonstruktion om vad som är rekommenderat för kundens eget bästa.